Pizzabar Pomo D’Oro: Ahol az ízek és a vendégszeretet találkozik!

A Pizzabar Pomo D’Oro-ban szenvedélyünk a pizza: olyan különlegességeket kínálunk, amelyek garantáltan elvarázsolják az ízlelőbimbókat.

Az egyik kedvencünk a Padellino Bufala e Crudo, melyet friss bivaly mozzarellával, pármai sonkával és parmezán forgácsokkal gazdagon tálalunk. Ez az ínyencség tökéletesen megtestesíti az olasz ízvilágot.

A Pizzabar Pomo D’Oroban, nemcsak a népszerű nápolyi pizzát kóstolhatjuk meg, hanem a Pinsa alla Carbonara is kitűnő választás lehet. A hagyományos carbonara inspirálta, római eredetű tészta, friss hozzávalókkal, isteni szalonnával, tojásos krémmel, mozzarellával és az elmaradhatatlan római juhsajttal koronázva a tetején az igazán különleges fogások közé tartozik.

És hogy mitől is olyan könnyedek és légiesek pizzatésztáink? A titok egyszerű: víz, olívaolaj és olló.

Nálunk a rugalmas vizes tésztaalap tapadásmentességét az olívaolaj biztosítja. Ahhoz, hogy tésztáink tökéletesen könnyedek és légiesek legyenek, egy napig pihentetjük és kelesztjük a tésztát, aminek következtében a sütés során a tészta belsejében légbuborékok keletkeznek. Azért, hogy ez a különleges jelleg megmaradjon, avagy a gluténhálók sérülésmentesek maradjanak, ollóval vágjuk el a tésztát, és csak ezután kerülnek fel a különböző feltétek, friss és minőségi hozzávalókból, biztosítva vendégeinket, hogy minden falatban az olasz gasztronómia szenvedélyessegét érezzék.

Bőséges választékunk ínycsiklandó olasz fogásai garantáltan elvarázsolják a gasztronómia szerelmeseit, és ami a legjobb, hogy mindez a sharing jegyében is megvalósulhat. A napjainkban divatos, közösségteremtő sharing koncepció lényege, hogy változatos finomságok ízeit élvezheti a társaság egy közös csipegetés során.

Látogass el hozzánk, és tapasztald meg a Pizzabar Pomo D’Oro kivételes atmoszféráját, ahol az új közösségi étkezés és az autentikus ételek találkoznak!

Étlap/Itallap

étlap pizzabarpomodoro
pizzabar pomodor- itallap
Pezsgővacsora a Corteaura pincészettel